03/10/2023
Breaking News

Aplikacije za mršavljenje

Ko kaže da aplikacije za mršavljenje ne mogu pomoći u gubljenju kilograma? Samo pogledajte šta sve sa njima možete!

 

aplikacije-za-mršavljenje-m

My Fitness Pal Calorie Counter & Diet Tracker – jedan od najjednostavnijih brojača kalorija na iOS i Android telefonima, ova aplikacija je brza i laka za korišćenje. Pomoću nje pratite šta i koliko jedete, unosite kilažu na osnovu koje vam se računa koliko kalorija dnevno možete uneti, možete skenirati bar kodove namirnica da saznate nutritivne vrednosti, a možete je povezati i sa ostalim health aplikacijama koje volite i koristite za personalizovaniju analizu gubljenja kilaže.

Noom Weight Loss Coach by Noom Inc – za iOS i Android telefone, aplikacija koja vas motiviše da svaki dan započnete sa planom, motiviše da se bolje i zdravije hranite i zadaje zadatke čijim izvršavanjem postepeno gubite kilograme, a sve se beleži u vašem dnevniku.

aplikacije-za-mršavljenje-v
Spark People je globalno poznata zajednica za sve ljude koji žele da smršaju, ako ih do sada niste posetili, obavezno svratite, imaju tonu zanimljivog i korisnog sadržaja. Naravno, napravili su i besplatnu aplikaciju za brojanje kalorija, postavljanje ciljeva i praćenje aktivnosti i napretka.

 

Zašto je korišćenje aplikacija dobro i pomaže u borbi protiv suvišnih kilograma? Možda zato što nas teraju da budemo disciplinovani, da steknemo rutinu i svakodnevno vodimo računa o tome šta jedemo, kroz unošenje podataka u aplikaciju? Ili zato što na licu mesta kad startujemo aplikaciju vidimo napredak u analizi koja nam se prikaže tabelarno ili kao pitica? Ili što, kroz praćenje onoga što jedemo, vode računa i o našem zdravlju?

 

U svakom slučaju, aplikacije za mršavljenje su višestruko korisni alati koji nam pomažu na mnogo načina. Ne bežite od odgovornosti, preuzmite neku od njih i počnite sa ispunjenjem ciljeva još danas! Makar i kroz upoznavanje sa radom aplikacije, a sutra možete početi i dijetalni režim ishrane po izboru. Ako niste sigurni, pogledajte koje smo načine ishrane obradili u našoj kategoriji Dijete.

Check Also

činjenice o zdravom mršavljenju

10 činjenica o zdravom mršavljenju

Kad govorimo o zdravom mršavljenju, ovo su nepobitne činjenice koje treba znati.

Ostavite odgovor

Vaša mail adresa neće biti objavljena Required fields are marked *