15/06/2024
Breaking News

Tajni recept za mršavljenje

Postoji li tajni recept za mršavljenje i šta treba uraditi ono bude delotvorno?

tajni-recept-za-mršavljenje-m
Znam da naslov zvuči kao da je iz tabloida, ali ima razloga za tim. Ljudi uko nas kao namerno da prave grešku (sistem grešaka) kada reše pa počnu da mršave. Uobičajeno je da se krene na trčanje, smanji unos hrane i udari po voću. NE VALJA

Smanjen unos hrane ne topi zalihe nego smanjuje potrošača, a to je mišić odnosno atrofija. A mišić je taj koji troši i mišić je sinonim za zdravlje.

Dugotrajnim kardiom se istopi nešto, a to nešto je 60% salo, ali nažalost 40% mišića. Zašto je to bitno? Sa smanjivanjem težine se ide dok ne dođeš do granice kada NEMAŠ SA ČIME da topiš.

Voće je ima specifičan šećer koji ne ulazi u krvotok i mišiće, već direkt drajv u salo (u većini slučajeva… Evo setimo se medveda na jesen šta jede da se ugoji).

SUŠTINA:

Recept za mršavljenje je malo drugačiji. Povećati bazni metabolizam povećavajući mišićnu masu (ne bojte se drage dame nemoguće je prebildovati). Mišićna masa se povećava treningom snage a, setimo, se čika Strongi je karijeru napravio na tome. S druge strane promena u ishrani se svodi na smanjivanje unosa ugljenih hidrata i konfiguracijom kalorija iz hrane oko proteina i masti.

tajni-recept-za-mršavljenje-v

Verujte masti tope masti. Kad to tako krene unos ugljenih hidrata se povećava u dane kada se radi jači težinski trening da bi povećano lučenje insulina bolje snabdelo mišiće svarenim proteinima.

I to je to.

Milan Jovanović Strongman je profesionalni trener koji odnedavno ima usluge onlajn personalnih treninga. Za više informacija posetite njegov sajt, Strongman Fitness Center.

Save

Save

Check Also

činjenice o zdravom mršavljenju

10 činjenica o zdravom mršavljenju

Kad govorimo o zdravom mršavljenju, ovo su nepobitne činjenice koje treba znati.

Ostavite odgovor

Vaša mail adresa neće biti objavljena Required fields are marked *